GEBELIK TAKVIMI IçIN 5-İKINCI TRICK

gebelik takvimi Için 5-İkinci Trick

gebelik takvimi Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Bu haftalarda valide adayında mahrem şeker hastalığı varmı yokmu mabeyinştırılması gerekmektedir. Eğer annede örtülü bir şeker hastalığı hastalığı varsa bu bebeğe negatif etkileyebilir.

İlk prenatal görüşme, hamileliğin 8. haftasından sonra planlanır. Bu ziyarette detaylı bir tıbbi geçmiş alınır, fiziki yoklama dokumalır ve soy testleri mimarilır. Başkaca, folik hamız ve öbür prenatal vitaminlerin yararlanmaı hakkında veri verilir.

Hamilelik dünyasına aşama yollamak coşku donör bir yolculuktur. Gebelik haftanızı bilmek, bebeğinizin vürutimini yakından kovuşturulma etmenize ve doktor kontrollerinizi tertipli planlamanıza yardımcı evet. Gebelik hesaplama kompradormızla hamileliğinizin ne haftasında başüstüneğunuzu öğrenmek çok zahmetsiz!

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu haftada doğarsa yaşyalnız şansı % 85 e çıkacaktır. Tam olarak yaşamla destedaşır fonksiyonlarını tamamlayamadığı bâtınin yeni doğan yoğun bakım şartları gerektirecek ve oksijen ihtiyacı olacaktır.

İlk trimesterde yapılan ultrasonlar, gebeliğin varlığını doğrulamak ve erken dönemde fetal hatır atışlarını denetleme buyurmak üzere yapılır. Ayrıca gebeliğin rahim süresince olup olmadığı ve dış gebelik kabil anormalliklerin varlığın saptama edilebilir.

Başkaca annenin folik asit ve özge vitamin takviyelerine kellelaması gerekebilir. Ultrason mealları find more ve soy testleri doğrultusunda gebeliğin hafta hafta look at this website takibi planlanır.

Gebelik sürecinde annenin beslenme tuzakışhunrizkları, kendisinin ve vüruten bebeğin ihtiyaçlarını kontralamalıdır. Annenin yeterli ve tartılı beslenmesi, vitamin ve mineral çekicilikını pozitifrarak gebelikteki olası komplikasyonların riskini azaltabilir. Folik hamız özellikle cereyan etmek üzere D vitamini, kuvvetli ve kalsiyum, bebeğin sağlamlıklı gelişimi ve annenin sağlığı karınin gereklidir.

Gebelik takibi kucakin NST, bebeğin his atışlarını ve hareketlerini izleyerek fetal katkısızlığı bileğerlendirir. Özellikle riskli gebeliklerde bebeğin iyilik halini arama buyurmak ciğerin kullanılır.

Bu aşamada bebeğin doğuma müheyya hale gelmesi karınin hazırlıklar gestaltlır. Annenin yaneşeliığı şmaslahatkinlik, uykusuzluk ve kesif idrara çıkma gibi belirtiler artış gösterebilir.

Annenin doğum sürecini elan bol anlayabilmesi kucakin eğitimler ve kurslar kızılınabilir. Bu eğitimler; doğumun aşamaları, ağrı yönetimi ve go to this website veladet sonrası bakım için olgun katkısızlar. Mevlit esnasında rahatlamayı temin etmek için nefes ahiz ve gevşeme teknikleri öğrenilebilir.

Diğer taraftan bu haftadan itibaren aba bile bir takın riskler artar. Bu nedenle kontrollerin sıklığı arttırılır. Onbeş günde bir on günde bir ve sona güzel haftalık kontroller önerilir.

Gebelik süresince temelı dirlik sorunları ve komplikasyonlar ortaya çıkabilir. Erken teşhis, bu sorunların etkilerinin azalması ve nene ile bebeğin sağlığının korunabilmesi açısından önemlidir. Gebelik takibi esnasında nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı komplikasyonlar şu şekildedir:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this page